Over 's Blend-it

‘s Blend-it is in 2007 officieel begonnen met het verzorgen van cocktail catering en cocktail workshops op locatie. Na 12 jaar op de mooiste locaties te zijn geweest, de meest bijzondere feesten, om cocktails te verzorgen op wat voor manier ook, is het nu tijd voor een nieuwe invulling.

Creativiteit is een gave wat je moet benutten. Een kwaliteit wat je niet stop kan zetten. Dit is rond mijn 14 jaar tot uiting gekomen door met bloemen in de weer te gaan. Vanaf die tijd was ik vaak bezig rond kerst, met kerststukken. Zo is het in de loop der jaren veranderd naar grote bloemstukken in huis, kerststukken voor mijzelf en voor familie, maar ook rouwstukken heb ik gemaakt naar eigen inzicht.

Ik deel graag mijn creativiteit met de mensen om mij heen, en heb dat altijd gedaan op een kleine manier. Nu kan ik het delen met een grote groep mensen om mij heen, dit op mijn eigen locatie. De meeste creativiteit activiteiten zullen met bloemen zijn. Maar daarnaast zal er nog veel meer gecreëerd kunnen worden aan leuke activiteiten.

Voorbeelden van mijn werken